Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells

Varování

Publikace nespadá pod Pedagogickou fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

FORMÁNEK Pavel HORÁKOVÁ Dana

Rok publikování 2000
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Scripta Fac.Sci.Nat.Univ.Masaryk.Brun.
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Mikrobiologie, virologie
Klíčová slova oxidase activity
Popis Oxidase activity of the yeast Y.lipolytica slowly decreases beginning with the temperature 45C and lower and the pH of the environment begins to inhibit the oxidase activity from value of 8.1. The cells exposed to 4C and neutral pH preserve their oxidase activity for 20 days.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.