Analysis of red food colorants using capillary electrophoresis with laser-induced fluorescence detection

Varování

Publikace nespadá pod Pedagogickou fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Analýza červených potravinářských barviv pomocí kapilární elektroforézy s laserem indukovanou fluorescenční detekcí
Autoři

RYVOLOVÁ Markéta TÁBORSKÝ Petr PREISLER Jan

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference Vitamins 2007 Nutrition and Diagnostics
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova capillary electrophoresis; food colorants
Popis V této práci bylo použito metody kapilární elektroforézy s laserem indukovanou fluorescenční detekcí pro analýzu červených potravinářských barviv jako například erytrosinu, ponceau 4R a 2G červeně.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.